Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

За словами журналістки, нова голова Мінсоцполітики Оксана Жолнович заявила, що про запровадження накопичувальної пенсійної системи в Україні можна говорити з 2024 року після закінчення війни з росією.

«Окрім запуску накопичувальної пенсії, Оксана Жолнович назвала інші пріоритети діяльності Мінсоцполітики на найближчі роки. Зокрема, про що йдеться. Перше – підвищення рівня соціальних послуг до європейських стандартів», - розповідає Катерина Котенкова.

Серед інший нових заяв нової міністерки, зазначає вона, були забезпечення громадян з інвалідністю засобами реабілітації та повна цифровізація сфери соціального захисту громадян. Це, додає журналістка, відбувається вже й зараз, можна згадати навіть кабінет пенсіонера та використання «Дії».

«Також Оксана Жолнович порадила українцям не чекати на підвищення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму. Вона каже, що під час війни це неможливо», - повідомляє Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Скоморощенко розповіла, що світ уже став перед порогом свого переформатування.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова пояснила, як оформити соціальну допомогу по безробіттю.