Про це він розповів у програмі «Особистість» і Сергієм Дойком.

Передусім колишній депутат зазначає, що, на його думку, росія розпочала війну проти України не 24 лютого цього року, а ще у 2014 і вона триває 8 років.

«Війна відкриває найкращі і найгірші риси людей, вона знімає з тебе весь одяг і ти просто стоїш голий, на тебе дивляться, як ти реагуєш. Відфільтровує людей просто в один момент, тому що більш екстремальну ситуацію тяжко уявити», - пояснює Владислав Михайленко.

Зокрема, зазначає він, ми побачили і обличчя українського політикуму, а далі все залежить від критичного мислення кожного українця. Також колишній депутат зауважує, що про прийняття багатьох законів і рішень державного значення можна судити по тому, яка ситуація в Україні склалася зараз. Зокрема, міркує він, якби ще в 1991 році держава взяла чіткий курс на ЄС, а не залишалася між Заходом і Сходом, то зараз рівень життя українців був би таким же, як у поляків.

«Якби ми були в НАТО, зараз була б війна? Ні, не було б війни. Так нам треба було в НАТО? Треба було, щоб не гинули люди. Нам треба було б, щоб землю могли купувати іноземці в будь-яких об’ємах, наприклад, щоб усе південне узбережжя Криму викуповували іноземці? Безумовно, треба, тому що тобі Крим не був би окупованим», - стверджує Владислав Михайленко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що для переходу на зелену економіку потрібно спочатку зламати старий технологічний устрій.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, чим буде займатися нове керівництво Мінсоцполітики.