Про це він розповів у програмі Юрія Подорожнього «Мотив».

«Спочатку була впевненість, що у будь-якому випадку ми боротимемося і воюватимемо до останнього. Навіть були моменти, коли здавалося, що вони (окупанти, - Ред.) будуть у Києві вже завтра, але всі розуміли, що треба буде приймати бій», - сказав Олег Костюк.

За словами військового, у перші дні повномасштабного наступу росії українські військові були чітко налаштовані і розуміли, що вони будуть давати відсіч окупантам навіть незважаючи на те, що давати якісь прогнози щодо завтра-післязавтра було неможливо через дуже швидкий розвиток подій: українські військові навіть не виключали, що росіяни можуть зайти до Києва.

«Впевненості, що ми їх відіб'ємо десь у районі Бучі чи Ірпені – не було. Були моменти, коли розуміли, що все можливо і була повна готовність у всіх регіонах України прийняти бій», - наголосив Олег Костюк.

Як зазначив військовий, останніми днями лютого місяця, коли повномасштабний наступ росії йшов повним ходом, українські військові не панікували, а повністю усвідомлювали всі ризики і були налаштовані на те, щоб давати відсіч окупантам.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Михайленко заявив, що росія не напала б на Україну як члена НАТО.

Також Знай.ua повідомляв: Руслан Бізяєв заявив, що для переходу на зелену економіку потрібно спочатку зламати старий технологічний устрій.