Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Україна вистояла, причому вистояла завдяки пасіонарній (найактивнішій, - Ред.) частині суспільства – тих найпростіших людей, тому політика майбутнього – це політика, яка відповідає інтересам простої людини», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, Україні вдалося вистояти у перші місяці повномасштабного наступу росії завдяки загальному підйому простих людей, які почали допомагати державі всім, чим можуть.

«Якби не ці люди, то невідомо, як би складалася ситуація. Війна оголила ті ключові вади системи, якими ніхто не хотів займатись, а саме застаріла економічна модель, корупція та соціальний дисбаланс», - сказав Руслан Бізяєв.

Як зазначив політолог, ці ж прості люди взимку зіштовхнуться із запитанням – як жити далі? За словами експерта, подальша політика влади буде спрямована саме на покращення якості життя українців, бо самі українці – це і є головною складовою того, що Україна вистояла та у майбутньому переможе.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«Ми опинилися в самому центрі однієї з ключових геополітичних вирв цього десятиліття», - підкреслив Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що для переходу на зелену економіку потрібно спочатку зламати старий технологічний устрій.

Також Знай.ua повідомляв, що журналістка Катерина Котенкова розповіла, чим займатиметься нове керівництво Мінсоцполітики.