Про це він розповів у своєму блозі.

«Війна була неминуча, тому що це екзистенційний світоглядний і ціннісний конфлікт між Україною та росією: він має бути розв’язаний і почався він не у 2014 році», - зазначив Олексій Толкачов.

За словами експерта, росія веде економічну, психологічно-інформаційну і організаційну війну з Україною починаючи з моменту набуття нами незалежності.

«Перемир’я було лише під час Радянського Союзу, але й тоді воно позначалося на придушенні українських культурних рухів, тенденцій та суб’єктів. А перший конфлікт між Києвом та північним сусідом відбувся ще у 1169 році», - сказав Олексій Толкачов.

Як зазначив футуролог, тоді князь Андрій Боголюбський спалив Київ, а потім втік.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Андрія Боголюбського, до речі, в історії росії назвали «першим великоросом»: ця варварська поведінка та ненависть до Києва – це була поведінка «першого великороса», отже це тисячолітній конфлікт, якому зараз має бути покладений кінець. Я вірю, що нашими руками путін стане останнім «великоросом», - підкреслив Олексій Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, військовий Олег Костюк розповів, чи була паніка у ЗСУ на початку повномасштабного наступу.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів про ультиматуми СРСР балтійським країнам.