Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Що далі?» із Вікторією Панченко.

«Це реально, бо росія підійшла впритул до цього визнання і одне з рішень вже лежить у Байдена на столі. Зрозуміло, що це обговорюється сенаторами і конгресменами, тому ще певний короткий час діяльності росії у тому стилі, у якому вони діють, а це школи, дитсадки і пологові будинки (і росія може отримати статус країни-терориста, - Ред.)», - сказав Микола Давидюк

За словами політолога, через те, що у росії немає військової амбіції і у них є амбіція тероризувати та залякувати українське населення, атакуючи цивільних людей, відповідне визнання є досить реальним для росії.

«Враховуючи, що росіяни хворі на пропаганду, то бажання знищувати людей їм подобається, тому росія дуже сильно наблизилась до визнання її державою-терористом», - підкреслив Микола Давидюк.

На думку, на росію чекає майбутнє Північної Кореї: це країна, яка повністю обкладена санкціями, 30 років тому втратила можливість розвиватися і з нею ніхто не хоче працювати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Те саме чекає на росію, бо я впевнений, що США дотиснуть, а Україна буде допомагати у цьому процесі, тому що головна задача України – це наносити якомога більшу шкоду своєму противнику», - зазначив Микола Давидюк.

Немає місця в ООН державі терористу

Підпиши петицію:

https://www.change.org/p/kick-russia-from-un

Як повідомляв Знай.ua, політолог Руслан Бізяєв заявив, що Україна вистояла завдяки звичайним українцям.

Також Знай.ua повідомляв: журналістка Катерина Котенкова заявила, що бюджет не потягне збільшення прожиткового мінімуму.