Про це він розповів у своєму блозі.

«Несправедливість, яка з’явилася в результаті наших нерозумних економічних процесів, викликала напруження в суспільстві, яке розряджається, відповідно, через Майдани, через революції», - пояснює Олександр Кочетков.

За його словами, після виходу з Радянського Союзу незалежна Україна пішла неефективним шляхом, а відтак недосконалість її розвитку і призвела до революцій. На думку політолога, держава займалася надбудовами з імітаційної точки зору, а той базис, який був, почали пиляти по кишенях, а не примножувати.

Натомість, підкреслює він, якби Україна пішла розумним економічним шляхом, а економіка це дозволяла, і зберегла свій оборонний потенціал, то не було би війни.

«Ніхто, навіть ядерна росія не зв’язувалася би з нами, якщо би ми були в іншому становищі економічному, політичному, суспільному», - підкреслює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, як 1939 року почалося вторгнення радянських військ у Фінляндію.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков пояснив, чому США ухвалили рішення про запуск ленд-лізу для України.