Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«При таких невиконаних планах росії (щодо окупації українських територій, - Ред.), є вірогідність, що вони можуть почати робити більше ракетних атак», - зазначив Сергій Дмитрієв.

За словами священнослужителя, плани росії з кожним провалом стають все менш амбіціозними, а з кожною відмовою від якоїсь мети окупанти обурюються і намагаються компенсувати свої поразки ракетними ударами по українцям. Тому, на його думку, самий адекватний варіант після перемоги України – це встановлення демілітаризованої зони у прикордонних областях російської федерації.

«Повне роззброєння, демілітаризація та денацифікація – все, що вони заявляли, треба застосувати саме по відношенню до росії», - сказав Сергій Дмитрієв.

Як зазначив капелан, можливо остаточна перемога України станеться не зовсім скоро, але не слід розмишляти мірками часу, а треба розуміти, що ця війна ведеться за майбутнє та за існування України загалом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий капелан ПЦУ заявив, що росія не вміє визнавати поразку.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв пояснив, що для «Нафтогазу» означає дефолт.