Про це він розповів у себе у блозі.

«Якщо наша держава надалі буде чекати, поки оживе ринок праці, то він ніколи не оживе: ніяких грошей не буде. Та допомога, яку дають наші партнери, буде покривати у кращому випадку 20% потреб бюджету – врятує тільки мобілізаційна економіка», - зазначив Тарас Загородний.

На думку експерта, влада повинна перенести економіку на військові рейки. За його словами, це буде стосуватися у першу чергу працевлаштування: держава буде забезпечувати зайнятість громадянам.

«Для цього повинен бути створений військовий кабінет, де повинні визначати приблизні алгоритми та напрямки, які потрібні Україні, а зараз пріоритет – це забезпечення армії харчуванням, одягом, зброєю, щодо», - сказав Тарас Загородній.

За його словами, при такій моделі економіки держава зможе забезпечити кредитну підтримку відповідним галузями, які будуть працювати на користь ЗСУ, а також це дасть змогу працевлаштувати велику кількість людей: більша частина громадян буде фактично залучена у процес здобуття перемоги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий експерт Олександр Мусієнко розповів, які успіхи має ЗСУ на Півдні.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Валентин Гладких розповів, чи має росія право бути постійним членом Ради безпеки ООН.