Про це він розповів на каналі My.ua у програмі «Філософія війни» із Дмитром Фоміним.

«Не можна ненавидіти противника – це табу, адже якщо ти починаєш ненавидіти та виявляти емоції зневаги, то чекай – у тебе «прилетить», - сказав Ілля Богданов.

Військовий навів приклад 2014 року, коли він перебував у донецькому аеропорту: тоді під час ротації до них приїхали інші військові, які мали їх замінити і Ілля Богданов помітив одного військового, який надмірно виявляв різні негативні емоції.

«Я зрозумів, що йому «кирдик». І тоді він настільки поринув у цю ситуацію і став переживати, що в нього потрапив снаряд, і його розірвало на шматки», - наголосив Ілля Богданов.

Як зазначив військовий, на війні не можна надмірно занурюватися в негатив, але й насильно видавлювати із себе позитивний настрій теж не варто: на його думку, ідеальна формула – це ставитись до війни, як до полювання.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

«Є противник, і ми полюють на нього і фізично знищуємо. Ми не знущаємося з полонених: якщо ви спіймали тварину, ви ж не будете з неї знущатися», - зазначив Ілля Богданов.

Як повідомляв Знай.ua, політолог Олексій Буряченко розповів, чому в Україні існує районна рада і які функції він виконує.

Також Знай.ua повідомляв: футуролог Олексій Толкачов заявив, що не слід недооцінювати підтримку Заходу для України.