Про це він розповів на каналі My.ua.

«Використання росією ядерної зброї є надзвичайно ризикованим кроком. Чому? Перша причина – росія розуміє, що у випадку використання ядерної зброї, невідворотність покарання буде фактом – скоріше за все, це є стримуючим фактором», - зазначив Олег Постернак.

За словами експерта, від росії можна очікувати усе що завгодно, тому що їхні коливання страху дуже помітні у інфопросторі. На його думку, ядерний удар по Україні збільшить інтенсивність західної підтримки.

«Ядерна загроза – це вдалий інструментарій для того, аби підштовхувати західного спостерігача до тиску на уряд щодо обов’язковості перемоги України», - сказав Олег Постернак.

Також, як зазначив політтехнолог, використання ядерної зброї росією буде мати певні ідеологічні наслідки для російської федерації: як можна поєднати поняття ядерний удар та «спецоперація»? Російський народ зрозуміє, що триває повномасштабна війна.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Ця «справедлива війна», яка є в усвідомлені росіянина, втратить свій зміст», - підкреслив Олег Постернак.

Як повідомляв Знай.ua, журналіст Семен Случевський розповів, як виникла ідея зняти фільм про великого тренера Валерія Лобановського.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Олег Постернак заявив, що росія не може проводити в Україні психологічні операції.