Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Чи корисно те, що відбулося, для нас? Звичайно – зменшення кількості бомбардувальників, літаків фронтової авіації та інших, які наносять удари по українській території, а також там були склади із ракетами та бомбами для цих літаків різного типу», - зазначив Олександр Мусієнко.

За словами експерта, також атака по аеродрому в Саках вигідна Україні з ідеологічної точки зору: російська пропаганда завжди просувала наратив про те, що їхня армія безперечна і захистить кожного росіянина, але нещодавня подія зруйнувала цей міф.

«Вони постійно розганяли міф, що «чорноморський флот найсильніший, нічого не пройде, і взагалі у нас найкращий захист щодо» – це все фактично нівельовано. За кілька попередніх тижнів українські сили активно знищували засоби ППО російських військ на Півдні – це радари і системи С-300 та інше», - сказав Олександр Мусієнко.

Також, як зазначив експерт, окрім знищення ППО систем українські військові знищували логістичні шляхи та склади із боєприпасами ворога: уся ця системна робота дозволила успішно атакувати аеропорт на території тимчасово окупованого Криму.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політтехнолог Олег Постернак пояснив, чому ядерний удар не вигідний росії.

Також Знай.ua повідомляв, що народний депутат Олександр Качура розповів, чому зараз необхідно скоротити в Україні кількість держслужбовців.