Про це він розповів у програмі «Різні люди».

На думку націоналіста, Третя світова війна вже йде. Зокрема, зазначає він, НАТО змінило рішення щодо свого стратегічного опонента саме завдяки Україні та її обороні, замість Китаю тепер це росія.

«Це, по суті, передові країни світу поміняли свій план розвитку. Закладається програма на десятки років, корпус морської піхоти США міняв своє озброєння під задачі конфлікту з Китаєм там на 2045 рік, умовно кажучи, а зараз вони перевернулись назад на росію. Це завдяки нам, ми змінили думки всього світу, передової планети», - пояснює Євген Карась.

Водночас він підкреслює, що такі зміни світового характеру відбулися завдяки армії, якій спочатку ніхто не давав таких термінів. Зокрема гість програми згадує про те, як російські війська відступали з-під Києва, Чернігова та Сум, змінювали свої задачі – це все завдяки українській армії.

«Те, що ми зробили в лютому-березні, - це величезний неймовірний спалах, точка біфуркації історії», - підкреслює Євген Карась.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розенко пояснив, чому вже зараз необхідно обговорювати післявоєнне майбутнє України.

Також Знай.ua писав про те, що Карась розповів, чому допомога Україні та її перемога у війні в інтересах Заходу.