Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

На думку опозиціонера, псевдореферендуми на тимчасово окупованих українських територіях зливають тому, що їх спочатку було неможливо провести в цих умовах. Як він зазначає, за визначенням їх можна проводити лише тоді, коли ти контролюєш територію.

«Хто буде приєднувати щось до росії, коли це шмат землі, а не повністю територія? Це був чистий шантаж України, щоб посадити її за стіл переговорів, це був елемент тиску на Зеленського», - пояснює Ілля Пономарьов.

Також він вважає, що у путіна взагалі немає ніякого плану Б і він не передбачається, взагалі помилкою було розпочинати війну спочатку.

«Я не розумію, що він може зробити як план Б. У нього напевно як план Б було не захопити всю Україну, а лише території цих так званих «ДНР» та «ЛНР», але він навіть цього не може зараз зробити і це очевидно», - констатує Ілля Пономарьов.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура пояснив, що перемога України значно сприятиме зміні режиму в рф.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов повідомив, що стоїть за заявами росії про референдуми.