Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, путін справді боїться втратити Херсон, його деокупація, звісно, буде найбільшим ударом і по боєздатності армії, і по моральному духу.

«Підтвердження – вони навіть із окупованого Маріуполя останній місяць перекидають туди війська, саме на херсонський напрямок. Вони також готуються до багаторазово анонсованого контрнаступу українських збройних сил», - зазначає Максим Ялі.

З психологічної точки зору, пояснює він, втрата Херсона буде набагато болючішою для морального стану російської армії, ніж навіть знищення Кримського мосту. А найбільше, упевнений політолог, путін боїться поразки у війні проти України.

«Бо це буде кінець йому та його мріям вписати своє ім'я у підручники історії з великої літери», - пояснює Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, путін представляє себе історичною особистістю, гідною місця у підручниках з історії, він порівнює себе з Петром І, всі його дії та злочини в Україні пов'язані саме з цими амбіціями.

Як повідомляв Знай.ua, Качура пояснив, що перемога України значно сприятиме зміні режиму в рф.

Також Знай.ua писав про те, що Карась заявив, що Третя світова війна триває вже зараз.