Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Злам – це добре, але найголовніше питання – а що буде, що прийде на зміну? Тому що ця концепція нового світу після пандемії, яку озвучили на Міжнародному форумі в Давосі, по-перше, не є аксіомою для більшості, по-друге, має ряд дуже контроверсійних висновків», - зазначає Руслан Бізяєв.

Зокрема, експерт говорить про сильний дисбаланс між ціною трубопровідного газу та біржі, який безпосередньо впливатиме не лише на європейську економіку, а й на економіку України. За його словами, пандемія та війна зробили ціну на газ у Європі практично золотою зараз. Також він має питання і до безумовного базового доходу.

«Людина чи робот, робот чи людина – яке майбутнє виробничих відносин у світі? І тут ми спостерігаємо дуже цікаву економічну концепцію, що ті економічні утворення, країни, блоки, які спираються на кітареальний ресурс, вони почуваються на цей момент краще, ніж ті країни, які тією чи іншою мірою перейшли на зелений курс, намагаються перейти, зараз зазнають збитків», - розповідає Руслан Бізяєв.

Крім цього, додає політолог, потрібно розуміти, як країна переживе пандемію в умовах війни і чи впорається система охорони здоров'я, чи люди готові до неминучих витрат.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пономарьов заявив, що путін не має плану Б щодо війни проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, як сьогодні працює тіньова економіка.