Про це він розповів у своєму блозі.

«Баби рускіє наражают» - це ті шаблони, у яких жили в минулому століття, це точно не 21 сторіччя риторика. У будь-якій цивілізованій країні світу життя людини – це найголовніше. Ми рухаємося цим напрямком, ми хочемо зберегти максимальну кількість життів і за допомогою військових хитрощів, за допомогою тактичних хитрощів досягти своїх результатів», - зазначає Олександр Качура.

Як він розповідає, вже зараз експерти з НАТО приїжджають в Україну не для того, щоб проводити інструктажі, як це було на початку війни, а для того, щоб переймати досвід. Окрім цього, додає депутат, у НАТО вже зараз пишуть методички за операціями і тактичними діями Збройних сил України собі, щоб робити так само.

А нещодавні події у Криму та на інших напрямках, констатує політик, свідчать про те, що ми поступово реалізовуємо свою стратегію, українська армія показує світу, наскільки можна бути героїчною і наскільки можна вдало проводити операції.

«У результаті агресії проти України російська армія буде розбита, вона не буде становити жодної загрози ще, мабуть, на сторіччя. Українська армія стала найбільш боєздатною, найбільш озброєною у Європі. Так воно є і буде надалі. Українська армія буде зразком для всіх західних країн», - підкреслює Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що пандемія та війна зробили ціну на газ у Європі практично золотою зараз.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, яким ударом для росії стане деокупація Херсона.