Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як зазначає гість програми, тему закриття Європи для росіян після пропозиції Зеленського не давати їм візи вже починають обговорювати та медійно обробляти, очевидно, припускаючи отримати результат, але це лише початок процесу.

«Але у будь-якому разі росіянам буде вкрай важко навіть не так потрапити до Європи, як потім повернутися до росії», - розмірковує Руслан Бізяєв.

Політолог пояснює, що є країни, які сильніше за інших пов'язані з росією економічними відносинами. Зокрема, зазначає він, йдеться про Францію та Німеччину, а без них усі рішення в Євросоюзі мають радше рекомендаційний характер, оскільки вони є головними драйверами економіки.

«Питання в тому, що концепція Заходу колективна доти, доки не починається проблема кожної окремої країни», - стверджує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що українська армія стане взірцем для всього світу.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов розповів, як зберегти у країні державну стабільність.