Про це він розповів на каналі «Православна церква».

Як розповідає священнослужитель, Українська Православна Церква має Синодальний відділ із соціально- гуманітарних питань, який допомагає усім, хто звертається зі своїми потребами.

«Церква допомагає в міру своїх можливостей. Звернень дуже багато, і ми намагаємось допомогти кожному», - зазначає Сергій Екшиян.

За його словами, завдання цього відділу – допомагати малозабезпеченим людям, наприклад, забезпечувати їх продуктовими наборами, шкільним приладдям для дітей у багатодітних сім’ях, відвідувати будинки літніх людей і дитячі будинки.

«Адже Церква – це всі ми», - підкреслює Сергій Екшиян.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водночас протоієрей зазначає, що потрібно обов’язково надавати документи, які підтвердять факт необхідності матеріальної допомоги чи лікування. Зібрані ж гроші, розповідає він, не йдуть на особисті картки чи рахунки, не передається і готівка, кошти йдуть на розрахунковий рахунок відділу, а далі – на адресну пожертву.

«Як правило, ми ще додаємо кошти, тому що ліки та медичні обстеження дуже дорогі. Можемо придбати ліки та передати людині або сплатити послуги медустановам», - каже Сергій Екшиян.

Як повідомляв Знай.ua, Рохов пояснив, чому українці змогли дати відсіч агресору.

Також Знай.ua писав про те, що Лібанова повідомила, яка мета повинна стати головною для всієї України після перемоги.

https://youtu.be/APHkayLJXTM