Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає гість програми, дехто з українських президентів відмовляли своїм виборцям і не йшли на поступки щодо їхніх очікувань. Це, вважає він, було більш-менш у чомусь позитивне лідерство. Натомість інші, зазначає політик, дуже старалися догоджати своїм виборцям: у позитивному плані це Ющенко, у негативному – Янукович, хоч їхні каденції, звісно, й порівняти не можна.

«У Ющенка виявилося нереалізоване президентство, а в Януковича воно виявилося антиреалізоване. І тому, мабуть, важливо, коли президент не йде на догоду, особливо якимсь низьким інстинктам, навіть не політичним очікуванням, а низьким інстинктам, притаманним виборцям», - стверджує Тарас Чорновіл.

На його думку, проблема Ющенка була в тому, що він не думав про серйозний захист від атак, про те, що має бути якась контрпропаганда.

«Гірше за лінивство у високих політиків може бути тільки суперактивність поганих політиків», - підкреслює Тарас Чорновіл.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як пояснює політик, якщо ти виходиш на певний рівень і від твого реноме, твого іміджу залежить майбутнє держави, ти повинен відповідати на будь-які закиди. До того ж, каже він, не обов’язково це робити особисто, для цього має бути сотня людей, які будуть по цьому бити, потужний телеканал і адекватні спікери.

«Демократія не просто має бути із зубами, демократія має бути з відповіддю. На тебе роблять якісь атаки – ти не відрізаєш голову, як Гонгадзе, а подаєш судовий позов», - каже Тарас Чорновіл.

Як повідомляв Знай.ua, Герасимович розповів, що процес розпаду росії вже розпочався.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина повідомив, що держава-терорист не може впливати на рішення міжнародних організацій.