Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

За словами гостя програми, Національна республіканська армія з квітня здійснила вже багато акцій невеликого рівня, але цього разу це був вибух машини Дугіна, що спричинило великий резонанс.

«Ні, це не спецслужби, це робота людей, які, звичайно, вміють поводитися з вибухівкою, але таких людей зараз у росії багато, знову ж таки, дякую путіну, через війну на Донбасі пройшло багато людей», - зазначає Ілля Пономарьов.

На думку політика, цим займаються саме ті люди, які воювали на Донбасі і повернулися дуже озлоблені на владу через те, що та їх обманювала весь цей час, вони шукають помсти. Тому, розмірковує він, правильно припустити, що після цього російські пропагандисти вишикуються в кремль із проханням приставити охорону та підвищити зарплату, в цьому й був сенс акції.

«До влади так не прийдеш, але домогтися розколу російської еліти, щоб вона почала розуміти, що підгоряє і що треба з цим робити, - так», - стверджує Ілля Пономарьов.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Поки що це чітко зрозуміли люди пропагандистського флангу, далі, вважає він, зрозуміють і інші групи населення. До того ж, опозиціонер звертає увагу на географію цього нападу – це практично Рубльовка, тобто це Одинцовський район Московської області.

«Це говорить про те, що не такий страшний чорт, як його малюють, тобто можливості російських спецслужб перебільшені», - наголошує Ілля Пономарьов.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, що росія може здійснити на День Незалежності України.

Також Знай.ua писав, що Дацюк пояснив, чому в Україні сьогодні немає політики.