Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Зовсім недавно пройшла інформація, що Ердоган знову пропонує провести тристоронню зустріч путін, Ердоган, Зеленський, у якій посередником виступав би президент Туреччини, і провести її на території Туреччини, наприклад, в Анкарі», - повідомляє Руслан Бізяєв.

За його словами, Ердоган ставить 2 завдання: по-перше, суб'єктивуватися, по-друге, залишити Британію на цьому порядку денному, якщо враховувати його досить тісні та щільні зв'язки з нею.

У сухому ж залишку, розмірковує політолог, ми поки що можемо говорити, що ситуація навколо Запорізької атомної електростанції демілітаризуватиметься, а візит МАГАТЕ означатиме, що підуть певні процеси вже суто технічно.

«Важливий аспект – це питання економічне, тому що Запорізька атомна електростанція – це приблизно 23% нашого енергобалансу. Це дуже важливий чинник. Другий чинник, крім економічного, це внутрішньополітичний фактор. У будь-якому випадку ситуація навколо ЗАЕС тим чи іншим чином впливатиме на наші внутрішньополітичні розклади. У певних ЗМІ вже намагалися розганяти щодо цього «зраду», – констатує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, яка цінність зможе вивести людство на нову цивілізаційну парадигму.

Також Знай.ua писав про те, що Карандєєв запропонував вирішення проблеми українських культурних діячів, яких привласнила росія.