Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«У росії через індивідуальне йде до колективного, а в Україні від колективного до індивідуального. Я мав на увазі, що в це колективне та індивідуальне в росії багатьма сприймається неправильно. Росія у цьому сенсі застрягла між Європою та Азією. З одного боку, є ось цей абсолютно азіатський принцип колективних цінностей та придушення індивідуума, а з іншого боку – росія дуже індивідуалістична країна», - зазначив колишній депутат Держдуми.

За словами Іллі Пономарьова, у росії відсутні базові засади громадської солідарності, тобто люди абсолютно не солідарні одне з одним. Російське суспільство дуже «атомізоване», набагато сильніше, ніж європейське суспільство. Але дуже скоро і росія, і російський народ зіштовхнуться із суттєвими змінами. Колишній депутат Держдуми росії повідомив, що після війни російської федерації вже не буде, а буде щось нове.

«Я думаю, що вона буде дуже сильно децентралізованою, я думаю, що вона дуже сильно йтиме в мережевий бік. І путін увійде в історію як людина, чия діяльність призвела до створення нової росії, але, звичайно, як Герострат, тобто який спалив все, що тільки міг», - розповів Ілля Пономарьов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ілля Пономарьов розповів, хто займався вибухом машини Дугіна.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, як ситуація навколо ЗАЕС впливає на наші внутрішньополітичні розклади.