Про це він розповів у своєму блозі.

«Двома шляхами тільки закінчується війна: або військовим шляхом, або за столом переговорів. Я думаю, що, якщо це (ред. – судилище над азовцями) відбудеться, війна закінчиться військовим шляхом, звільненням усіх територій – Крим, Донбас, Херсон у межах 1991 року, без будь-яких перемовин», - заявляє Олександр Качура.

Як він зазначає, росія своїми діями закриває собі будь-які можливості для будь-яких перемовин навіть у форматі відходу її військ до кордонів 24 числа. За словами політика, зараз це стає точка неповернення. Він підкреслює, що навіть фашисти не дозволили би собі того, що росіяни зробили в Бучі, Маріуполі, а тим паче того, що хочуть зробити з азовцями.

На думку депутата, після цього всього український народ у найближчій перспективі, у найближчі десятиріччя взагалі не сприйматиме жодних перемовин із російською федерацією.

«Тобто це поставить хрест і тільки легітимізує можливість надання Україні ще більшої кількості дальнобойної зброї, ще більшої підтримки нашими партнерами», - констатує Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шевельов розповів, чому насправді росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, чи можна в українців забрати свободу слова.