Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Уся суть кремлівської політики, цієї клітки полягає в тому, щоб якомога більше утриматися при владі. І коли економіка падає, коли корупція зашкалює, коли немає ніякого просування вперед, вони знайшли єдиний спосіб, придумали різні наративи російського світу й пішли війною задля того, щоб зберегти виключно свою владу. Це передбачуваний сценарій, який був спланований раніше. Дуже багато аналітичних структур і розвідувальних органів знали про їхній кінцевий результат, до якого вони йдуть», - повідомив Володимир Шевельов.

За словами військового експерта, росія не розраховувала, що ця війна стала останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння всього світу, що внаслідок цього вторгнення режим всередині рф буде повалений, а сама росія як країна внаслідок таких дій з велико ймовірністю просто розпадеться.

«Війна ще з 2014 року носила такий характер, що можливо було прогнозувати цю агресію, яка, на жаль, майже всю демократичну світову спільноту поставила на рейки цієї війни. Так чи інакше, це мало статися, оскільки росія – це держава, яка завжди тільки хотіла й планувала захопити чужі території навіть не для того, щоб використати їх з якоюсь метою», - зазначив військовий експерт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, для контрнаступу ЗСУ зі США направлять сотні дронів-камікадзе Switchblade 600: завдадуть удару інфраструктурі окупантів.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, як ситуація навколо ЗАЕС впливає на наші внутрішньополітичні розклади.