Про це вона розповіла під час другого дня всеукраїнського форуму лідерів громадської думки.

«Наші медіа не просто готові працювати на весь світ, вони реально вже працюють і роблять це дуже успішно. От стосовно того, що ми вже робимо. Уже зараз ми працюємо на те, щоб доносити українську точку зору, українську правду, розвінчувати фейки щодо України на весь світ», - повідомила Алеся Бацман.

За словами журналістки, українські медіа зараз працюють дуже ефективно й роблять боляче росії і її фейкам та пропаганді. Алеся Бацман наголосила, що ми можемо, вміємо, українські ЗМІ добре працюють під час війни, показуючи високий рівень ефективності в боротьбі з кремлівською брехнею, яка має на меті дискредитувати Україну в очах міжнародної спільноти.

«Більше того, зважаючи, що зараз 21 століття, і в нас є всі можливості розвиватися в будь-яких напрямках, зокрема телеканалів, Ютубу, Тік-Току, що ми й робимо. Ми маємо це все використовувати. Головне – це креативність, творчість, правда, талант, очі, які горять, і все, тоді успіх у цьому буде. Правду говорити легко», - зазначила журналістка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, відомий політичний аналітик пояснив, завдяки чому суспільство може існувати в злагоді й мирі.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура розповів, чи можливі переговори з рф після судилища над азовцями.