Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Якщо говорити, то треба починати все ж таки з того, що держава відбулася на інституційному рівні, і тому вона є. Держава – це найбільша національна цінність, і треба берегти державу, і треба за неї боротися, треба покращувати й так далі. Це перше. По-друге, ми все-таки відкрили, ми розкодували оту російську історію, яку нам накинули, а через неї сформували й нашу лакейську свідомість українську», - повідомив Іван Заєць.

За словами народного депутата, протягом 30 років незалежності в Україні сталися великі прориви, адже є величезний масив інформації в плані формування культурної української матриці нашої ментальності. Іван Заєць підкреслив, що тепер наше завдання звести весь цей величезний масив інформації докупи.

«Я через що вже ходжу й рік пропагую ідею здійснити на державному рівні програму під умовною такою назвою «Прочитаймо знову тую славу», і щоб ця програма завершилася створенням бібліотеки незалежності. І в цій бібліотеці незалежності зібрати цю всю боротьбу, усіх людей, усі ці факти, оцінити нашу історію, розмулити наші джерела тощо», - зазначив нардеп.

Третій здобуток української незалежної держави, як повідомив Іван Заєць, - це нове покоління. Старші люди завжди досить скептично ставляться до нового покоління, але війна показала, що в кожній віковій групі у нас є ядро патріотизму, інтелекту, любові до України.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, відомий політик розповів, на яке важливе питання українці досі не дали чіткої відповіді.

Також Знай.ua повідомляв, що Віктор Шишкін пояснив, чому комуністи підтримали незалежність України.