Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Це свідчить, що росія намагається знайти виправдання вже для своїх людей, чому вони нікуди не просуваються. Насправді про Крим там нічого не сказано, а хотілося би почути, що ж там. Мовчать, бо навіть і не розуміють, що говорити, тож сказли, що повільно просуваються чи сповільнили поступ. Давайте перекладемо простою людською мовою: ми жодних успіхів не досягаємо, тому ось придумали таке криворуке виправдання», - пояснює Борис Тизенгаузен.

Також політтехнолог вважає, що цікаво послухатиме Шойгу, коли ВСУ підуть у контрнаступ на херсонському напрямку. Хоча, міркує він, скажуть щось про жест доброї волі, такі заяви, напевно, вже давно підготовлені у різних варіантах.

Наразі ж, констатує гість програми, 4 мости основних підірвано, російське військове керівництво швидко покидає Херсон, залишаючи там нижчий рядовий склад. Як він зазначає, це тому, що розуміють, що скоро й тікати звідти буде складно.

«Щодо контрнаступу, напевно, нашому керівництву видніше і, напевно, ми чекаємо на наступальне озброєння, яке допоможе нам цей контрнаступ здійснити. Коли і як воно приїде, сказати складно, ще раз наголошу, абсолютно правильно було прийнято рішення на політичному рівні не коментувати постачання зброї», - зазначає Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шишкін повідомив, чому українська Конституція є однією з найкращих у Європі.

Також Знай.ua писав про те, що Давидюк розповів, до чого сьогодні має готуватися Україна.