Про це він розповів у своєму блозі.

«російський солдат зі зброєю біля атомної станції як мавпа з гранатою. Вони наших усіх працівників викинули звідти, сказали не приходити, щось готується. Я більше схильний думати і хочеться так думати, що це шантаж, це не схоже на те, що готується якась провокація, яка призведе до витоку радіоактивних речовин», - міркує Олександр Качура.

Тим не менш, констатує він, усе може бути, а сьогодні ми бачимо, що мери різних міст уже готують населення до можливих таких сценаріїв, до хімічної чи радіоактивної загрози.

«Вся система безпеки, яка була збудована за останнє сторіччя і після Другої світової війни, зруйнована, тобто ми повинні тепер розуміти, що ми, як Ізраїль, маємо готуватися до будь-яких можливих сценаріїв», - підкреслює Олександр Качура.

Тобто, пояснює політик, у кожного повинен бути захист безпеки, навички поводження в таких ситуаціях, кожен чоловік має знати, як тією чи іншою зброєю користуватися. За його словами, це реалії, у яких нам доведеться жити ще десятиріччями, якщо не сторіччями, доведеться жити під цією загрозою в перманентному конфлікті. Тим не менш, констатує депутат, поки ми стаємо сильнішими, росія – слабне.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Давидюк розповів, до чого сьогодні повинна готуватися Україна.

Також Знай.ua писав про те, що Сушко розповів, у парадигмі яких цінностей перебувають українці.