Про це він розповів у своєму блозі.

«Я кажу про росіян, які приїхали туди після 2014 року, заселилися у квартири людей, які втекли, незаконно отримали там якісь об’єкти майна, бізнеси, якісь готелі. Хочу їм сказати, що оксамитовий сезон закінчився, почався сезон «бавовни», - заявляє Олександр Качура.

Як він зазначає, поки Кримський міст ще є, росіянам варто виїжджати, до того ж, нещодавно там був рекордний трафік, 38 тисяч машин. Принагідно політик зауважує, що це в росіян, очевидно, від предків, у них є інстинкт бігти першими з корабля, а зараз це і треба робити.

Тому, міркує депутат, правильно роблять ті росіяни, які зараз покидають Крим, адже на сонці можна і перегрітися, тим паче з огляду на останні події.

«Немає ніяких проблем, як каже окупаційна влада, немає ніяких військових небезпек, все під контролем, просто можна згоріти, перегрітися на сонці. Тобто я прошу всіх росіян, які незаконно знаходяться на території України, в Криму, слухайте українських синоптиків, їх поради, тому що дійсно це літо може бути дуже спекотним», - каже Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен розповів, що означає заява Шойгу про сповільнення просування лінії фронту.

Також Знай.ua писав про те, що Чалий розповів, чи варто готуватися до зникнення росії з карти світу після війни.