Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Тут важлива правильна сутність. Правильна суть – це завжди один із компонентів успіху чи неуспіху», - наголошує Руслан Бізяєв.

За його словами, у цьому сенсі дуже багато впливає війна, вона вносить багато змінних у цей процес. А Кримська платформа, констатує політолог, сформувалася та діє, хтось її критикує, хтось вихваляє, погляди різні, але зараз це один із політичних інструментів.

«Але в новій геополітичній реальності, формування якої відбувається на наших очах, ми ж у підручнику історії живемо, дуже важливо розуміти, що завжди на чільне місце мають ставитися інтереси простої людини. Тобто політики мають звертатися не абстрактно, а конкретно говорити не про спільні речі, за все добре і проти всього поганого», - пояснює Руслан Бізяєв.

Отже, робить висновок він, у питанні Криму треба менше публічності і більше конструкцій, модулі вирішення тієї чи іншої проблеми, тільки тоді ми зрозуміємо, що вони робочі, враховуючи всю складність геополітичної ситуації у світі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура розповів, чи справді російські війська створюють ядерну загрозу на ЗАЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Чалий розповів, чи варто готуватися до зникнення росії з карти світу після війни.