Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Нервово-святковий локдаун» – інакше я це не можу назвати. Ніби ніхто нічого не оголошував, але сказали, щоб усі сховалися десь», - зазначив Анатолій Якименко.

За словами експерта, навколо Дня незалежності України було багато пліток, що ніби росією буде здійснено масований ракетний удар, але такого не сталося. Натомість, як зазначив публіцист, у ті дні можна було спостерігати певний ефект: люди панічно поставилися до цих інформаційних вкидів і тому Київ став на декілька днів неначе порожнім.

«Таке враження, що навіть цвіркуни кудись зникли. Київ знелюднівся. Мене особливо вразила ніч з 23 на 24 серпня – я такої гробової тиші навіть у лютому-березні вночі не чув», - підкреслив Анатолій Якименко.

Публіцист порівнює це явище із локдаунами, які впроваджувалися під час перших хвиль COVID-19: тоді також міста були порожні, усі сиділи по домах і виходили лише за першими потребами – сходити у магазин, аптеку тощо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв пояснив, чиї інтереси мають бути на чільному місці у питанні повернення Криму.

Також Знай.ua публікувала слова депутата Олександра Качури про Крим: Оксамитовий сезон закінчився, почався сезон «бавовни».