Про це він розповів на своєму каналі.

«Громадський спосіб розподілу – це означає, що суспільство має вирішити, як ми витратимо ці гроші. Тобто ідеальний варіант, коли ці гроші опускаються на кожну громаду. І кожна громада, коли прийшла якась частина грошей, вирішує, як її розподілятиме», - повідомив Павло Себастьянович.

Підприємець зазначив, що за суспільного способу розподілу всі громади самостійно вирішують, куди краще направити гроші і кому які зарплати необхідно виплатити. Але для того, щоб цей спосіб запрацював, необхідно щоб приватний спосіб виробництва хоча б якимось чином збирав ці гроші кудись, щоб потім вони якимось чином розподілялися.

«Принцип має бути суспільним, люди мають вирішувати, як розподілити національне багатство. Чи можна колись до такого прийти? Ну, мабуть, можна. Просто треба цю модель пропагувати та математично описати. Ну, спочатку все-таки потрібно подумати теоретично це можливо чи ні. Яким буде суспільство? Тоді точно громадяни почуватимуться господарями в цій країні», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Анатолій Якименко розповів, якому сегменту медиків потрібне самоврядування та чим вони мають займатися.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, наскільки сильними будуть наслідки війни в Україні для ключових країн світу.