Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Я впевнений, що перемога буде в України, але масштаб цієї перемоги може бути абсолютно різним. Якщо ми просто відсунемо російські війська до лінії на момент 24 лютого, то це теж перемога, хоча сьогодні, якщо вірити опитуванням, 85% українців не вважатимуть це перемогою», - підкреслив Михайло Шейтельнам.

За словами експерта, більшість українців вважають, що перемога України – це повна деокупація всіх окупованих територій, включаючи Крим та Донбас.

«Те, що Крим повернеться протягом кількох років – це 100%», - зазначив Михайло Шейтельман.

Як зазначив політтехнолог, Крим може бути звільнений від російських окупантів різними способами, не обов'язково військовим: цілком імовірно, що після капітуляції росії питання Криму буде вирішене на користь України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«росія не матиме виходу, тому що поразка у війні поставить росію в безвихідне положення (і тоді їм доведеться повернути Україні Крим, - Ред.)», - сказав Михайло Шейтельман.

Як повідомляв Знай.ua, Олег Попенко розповів, які є ризики для України через ситуацію на ЗАЕС.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Євген Дикий розповів, скільки наразі мобілізовано українців.