Про це він розповів у програмі «Садок вишневий».

«До повномасштабної війни ніхто не хотів фрагментації російської федерації, хоч це й можна було зробити після 2014 року, коли було брутально порушено міжнародне право: анексія Криму, військова агресія на Донбасі, а також збиття літака MH17», - зазначив Анатолій Якименко.

За словами експерта, наразі Захід прагне розпаду російської федерації, і Україна є його партнером у цьому.

«Зброю вони дають тільки братам. На базі чого формується відчуття братерства? На базі розуміння небезпеки та загроз. Англосакси розуміють, що країна, яка захиталася (росія, - Ред.), потребує юридичної та політичної ліквідації, тому що світ не переживе наступного акту агресії з боку рф, особливо із застосуванням ядерної зброї», - підкреслив Анатолій Якименко.

Як зазначив публіцист, через те, що Україна та Захід мають одного противника та однакові загрози, відбувається процес братання, про що свідчить підтримка України від Заходу. За його словами, світ розуміє на прикладі України, що росія небезпечна країна та питання її загрози потрібно якось вирішувати.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Якщо Європа та усі інші шокувалися танковими колонами у цьому лютому, то тепер танковими колонами вже нікого не здивуєш, навіть якщо окупанти підуть на Варшаву», - сказав Анатолій Якименко.

Як повідомляв Знай.ua, Олесь Доній повідомив, завдяки чому Україна змогла зберегти свою незалежність.

Також Знай.ua повідомляв, що фінансовий аналітик Соломон Манн розповів про феномен Люксембургу.