Про це він розповів у своєму блозі.

Як згадує політтехнолог, у перший день війни 99,9% експертів говорили, що Україні не протриматися довше за тиждень, взагалі давали 3-4 дні. З його знайомих, додає він, лише один сказав, що Україна протримається скільки завгодно.

«Протрималися, потім 2 (ред. – тижні) протрималися, 3 і надалі, звичайно, вже пішла тенденція. А після розгрому росіян під Києвом 29 березня, це офіційна дата розгрому російської армії під Києвом, все це змінилося, війна пішла інша, все пішло по-іншому, шанси інші, інші надії», - констатує Михайло Шейтельман.

Минулого тижня, наголошує він, Україна святкувала одразу 2 ювілеї – День Незалежності та півроку війни, а це термін, який колись багатьом здавався нереальним. На думку експерта, це не просто збіг, таке відчуття, що росіяни начебто спеціально задумали розпочати війну рівно за пів року до Дня Незалежності.

«Мабуть, вони боялися Дня Незалежності і розпочали війну того дня, коли Земля максимально віддалена від цієї точки», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якименко заявив, що розвалити росію можна було ще 2014 року.

Також Знай.ua писав про те, що Доній повідомив, завдяки чому Україна спромоглася зберегти свою незалежність.