Про це він розповів на своєму каналі.

«Найголовнішою новиною я вважаю за цей тиждень було дослідження, яке провело агентство «Рейтинг» в Україні до Дня Незалежності. Досліджувалась громадська думка, і ось що результати цього дослідження показали: за 6 місяців насправді в Україні склалася нова нація, остаточно склалася. Вони (дослідники – Ред.) сказали, що війна зміцнила дух українців, і ще сказали, що перемогу досягнуто в якомусь сенсі. На фронті поки що не досягнуто, але народ настільки об'єднався, що його вже не перемогти», - заявив Михайло Шейтельман.

Політтехнолог повідомив, що, згідно з результатами дослідження, до війни впевненість у перемозі України над росією відчували 53% громадян, у лютому – 70%, зараз же упевненість у перемозі відчувають 93% українців.

Також Михайло Шейтельман зазначив, що три чверті українців вважають, що держава зараз рухається у правильному напрямку. Таких результатів було досягнуто завдяки українській армії та завдяки безпосередньо українському суспільству, яке повірило в Україну.

«От так росіяни змогли об'єднати український народ та вселити оптимізм. Зауважте, війна вселила оптимізм. 70% українців, коли чують слово «Україна», відчуває гордість, а до війни на першому місці був смуток», - повідомив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Катерина Котенкова розповіла, що прогнозує українська розвідка восени на фронті.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко заявив, що розвалити росію можна було ще у 2014 році.