Про це він розповів у своєму блозі.

«На найбільшій атомній станції у Європі росіяни поставили свої військові вантажівки з якимись снарядами. Сховалися в атомній станції, кому могло таке спасти на думку…», - сказав Михайло Шейтельман.

Як зазначив експерт, таким чином, росіяни показали, що вони є справжнісінькими варварами. За його словами, атомна електростанція – це найвищий винахід людства, який несе в будинки людей світло і тепло, а росіяни прийшли і використали ЗАЕС з метою заховати там свої боєприпаси, бо вони розуміють, що українські військові не створюватимуть ситуації, коли може статися ядерна катастрофа світового рівня

«Вчиняється злочин не просто проти планети чи людства, а проти еволюції загалом. У цього злочинця є особа – російська компанія «Росатом», - наголосив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, відомий економіст Олексій Кущ розповів, із чого необхідно було розпочинати в Україні земельну реформу.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Качура пояснив, як потрібно підготуватися до опалювального сезону