Про це він розповів у своєму блозі.

«Українські збройні сили змогли закрити рота путіну. Він мовчить і йому плюють в обличчя – бомблять Крим, і Україна продовжуватиме бомбардувати Крим, а путін мовчить», - зазначив Михайло Шейтельман.

За словами експерта, з моменту знищення першого військового об'єкту в Криму пройшов 21 день, а путін продовжує мовчати і це ніяк не коментує. Як зазначив політолог, це можна вважати певною мірою поразкою російської федерації.

«Він домовчався до того, що всі його колеги теж не знають, що сказати», - наголосив Михайло Шейтельман.

Як зазначив політолог, те, що путін відмовляється коментувати українські успішні удари по військових об'єктах, свідчить про те, що аргументи у росії закінчилися, і це мовчання означає фактично прийняття росією того факту, що ЗСУ можуть атакувати об'єкти на дальній дистанції і продовжуватимуть це робити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, громадський діяч Валерій Пільгун повідомив, як знайти ресурс для досягнення перемоги у війні.

Також Знай.ua публікував слова політолога Михайла Шейтельмана: За 6 місяців в Україні склалася нова нація, остаточно склалася.