Про це він розповів у своєму блозі.

«На деокуповані території повернеться величезна кількість українців. З Донецької та Луганської областей евакуювалося близько половини людей, тому звісно після звільнення багато хто з них захоче повернутися», - зазначив Михайло Шейтельман.

На думку політтехнолога, після того, як українська армія деокупує всі свої території, почнеться хвиля повернення українців, яким довелося звідти евакуюватися у зв'язку з російською агресією.

«Ці люди стануть ядром, яке відбудовуватиме ці території», - підкреслив Михайло Шейтельман.

Як зазначив експерт, на жаль, деякі люди, які жили всі ці роки в окупації, все-таки поїдуть у росію, але зневірятися не варто, адже основним кістяком, що працюватиме над відновленням тих регіонів, будуть якраз таки українці, які повернуться у свої рідні міста та селища.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Те саме відбудеться в Криму – до Криму повернуться біженці. Я знаю дуже багато людей, які тікали з Криму через російську окупацію. Вони повернуться туди, щоб будувати Ялту, Сімферополь та Севастополь», - сказав Михайло Шейтельман.

Як повідомляв Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман повідомив, хто міг би стати наступним президентом росії.

Також Знай.ua повідомляв: Журналіст Андрій Щекун повідомив, від чого залежить безпека територіальної цілісності України.