Про це він розповів у авторській програмі «Розвилка».

«Кілька днів тому Ізраїль завдав безпрецедентного удару по іранському проксі в Сирії, причому цей удар відбувався у ситуації, коли російські засоби ППО спали. Цей удар по Сирії мав кілька завдань», – зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, перше завдання цього удару полягало в підтвердженні угоди між Ізраїлем та США щодо протидії Ірану. Як зазначив політолог, ця ситуація дуже розлютила іранців.

«Після цієї події говорити, що перспектива укладання цієї угоди є хоча б середньостроковою, не доводиться, непрямим підтвердженням чому є дискусія всередині Ізраїлю – лідер опозиції Біньямін Нетаньяху виступив із різкою заявою, звинуватимо чинний Кабінет міністрів та керівництво США», - наголосив Руслан Бізеєв.

Як зазначив політолог, Біньямін Нетаньяху вважає, що через цю ситуацію склалася найбільш небезпечна за останній час ситуація для Ізраїлю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Павло Себастьянович повідомив, чому в Україні не відбулося стрімке зростання економіки.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Попенко розповів, чи можна пройти опалювальний сезон без електроенергії у будинках.