Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає гість програми, коли його сім’я збиралася тікати від війни, він заявив, що нікуди не поїде. Це, підкреслює бандурист, був дуже зворушливий і без перебільшення патосний момент, до того ж його сини зайняли аналогічну позиція

«Я відчув, що я можу на когось спертися. Мої сини сказали, що ні, досить, наші предки втікали, були репресовані, вивезені в Архангельську область, вбиті, розстріляні, ми нікуди не втечемо і будемо стояти за наш світ», - каже Тарас Компаніченко.

Він зазначає, що важливо було саме почути ці слова з уст синів, а не самому їх озвучити. А відтак, додає кобзар, із перших днів повномасштабної війни він намагався записатися в тероборону. Як розповідає гість програми, він зателефонував до своїх друзів – Андрію Ковальову і Дмитра Корчинського, зокрема останній сказав, що зателефонує кобзарю, коли треба буде заграти для батальйону.

«Андрій Ковальов сказав: «Батьку, ви ж у нас мікроскоп, ми мікроскопами не забиваєм цвяхи. Грайте на бандурі, виставляйте в Ютуб, виставляйте у Фейсбук – це ваша підтримка, ваша лепта», - зазначає Тарас Компаніченко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, чому варто навчитися українській армії, щоб перемогти рф.

Також Знай.ua писав про те, що Карасьов розповів, як змінюється світоустрій від початку повномасштабного вторгнення росії.