Про це він розповів у програмі «Сад вишневий».

«НАТО набуло іншої форми порівняно з тим, з чого вона починалася: НАТО було створено для того, щоб протистояти СРСР, зберігати мир і щоб не було третьої світової війни», - зазначив Гаррі Табах.

За словами військового, у відповідь на створення Заходом НАТО Радянський Союз створив Варшавський договір: Організація Варшавського договору – це був фактично військовий союз європейських держав, у яких був маріонетковий комуністичний уряд.

«Такий баланс тримався весь цей час, а до самого розвалу СРСР. Потім НАТО не зовсім потрібно було, і ніхто не знав, що з ним робити, а також на той момент до нього вступили багато країн, у тому числі колишнього Варшавського договору, але ворога не було, адже росія була «дружньою» і сама хотіла вступити до НАТО», - наголосив Гаррі Табах.

Але, як зазначив експерт, у 2008 році росія показала свою справжню особу, напавши на Грузію, і у НАТО знову з'явився противник. За його словами, з того часу НАТО переорганізувалося.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Павло Себастьянович пояснив, про що перш за все має подбати влада в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Вадим Карасьов заявив, що Україна довела усьому світу, ким вона є насправді.