Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я думаю, що можна це подолати через покаяння. росія повинна програти у війні і покаятись, це однозначно. Для мене це тільки таке рішення. росія ніколи за останні століття не відчувала себе країною, що програла, і ніколи не каялася», - пояснює Тарас Компаніченко.

Принагідно він згадує про Німеччину, яка після Першої світової війни була подолана, ображена, далі був нацизм із Гітлером на чолі і його маніпуляції з колоністами і неоколоністами, знищення інших народів і інших країн, що існувало кілька років. Процес же денацифікації, констатує бандурист, був довгим і повністю закінчився він аж у 1970-х роках.

«А в росії не було покаяння в 1917 році. У 1917 році росія як тюрма народів не покаялася за те, що було зроблено до того. Їхній імперіалізм перелицювався, набрав форму російського більшовизму, вони змінили риторику, вульгаризуючи і дискредитуючи марксизм», - каже Тарас Компаніченко.

Далі ж, розповідає він, все це вилилося у нелюдські і дикі форми правління, якими вони зрадили всі принципи революції, зокрема, йдеться про смертну кару, свободу слова, профспілки, кооперативний рух, землю селянам. За словами гостя програми, дикість московського імперіалізму вийшла назовні, а покаяння так і не було.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов заявив, що Україна довела усьому світові, ким вона є насправді.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович пояснив, чи витримає українська економіка затяжну війну.