Про це він розповів на своєму каналі.

«Обмеження візового режиму для громадян російської федерації буде запроваджено у кількох країнах – єдиного рішення Євросоюзом не було прийнято, хоч це і та структура, в якій усі рішення ухвалюються одноголосно», - зазначив Руслан Бізяєв.

За словами експерта, таке рішення ухвалили країни Балтії, Польща та країни Скандинавії, а також Британія. На думку політолога, після заяв Еммануеля Макрона та Олафа Шольца стало зрозуміло, що повністю заборонити видачу віз на відвідування Європи росіянам не вийде.

«Це рішення спрямоване насамперед на внутрішньоросійську аудиторію і метою цього рішення є внутрішня ескалація у російській федерації», - наголосив Руслан Бізяєв.

Як зазначив політолог, цим рішенням Євросоюз хоче досягти збільшення кількості росіян, які хочуть як мінімум переговорів з Україною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

«Завдання максимум – спровокувати у росії новий 1993 рік, який дозволить зламати політичну систему у росії та змінити геополітичні розклади у світі», - сказав Руслан Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, філософ Олена Скоморощенко розповіла, що відчували люди під час Революції на граніті.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, як можна ізолювати росію від цивілізованого світу.