Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Результати не будуть завтра або післязавтра. У нас ніхто не піднімається в атаку і не біжить на кулемети, а у нас зовсім інша тактика – тактика видавлювання ворога», - зазначив Віктор Ягун.

За словами експерта, ця тактика передбачає довготривале виснаження ворога з метою унеможливити будь-які обороні дії ворожої армії під час майбутнього наступу ЗСУ на Півдні України.

«Ми намагаємося зберегти інфраструктуру та особовий склад наших Збройних сил і убезпечити наших громадян, які залишилися на тимчасово-окупованих територіях – ці фактори впливають на швидкість операції», - підкреслив Віктор Ягун.

Як зазначив військовий, операція по звільненню Херсону не буде швидкою, адже у пріоритеті життя наших військових та громадян, які залишилися в тимчасово-окупованому українському місті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, як можна ізолювати росію від цивілізованого світу.

Також Знай.ua повідомляв, що філософ Олена Скоморощенко заявила: Край СРСР поклали не стільки Балтійські країни, скільки саме Україна.