Про це вона розповіла на каналі my.ua.

«Думайте інакше, думайте не як всі, думайте нестандартно, можливо, десь провокативно. Але краще доносьте свою думку, слухайте аргументи інших. Думку завжди можна виправити, підкорегувати, розширити. Я, до речі, вам раджу, випрацювати таку навичку: почитавши будь-яку книжку, донесіть основну ідею, якусь інформацію, яка вас зачепила, принаймні, п’ятьом людям», - зазначила Олександра Решмеділова.

За словами політологині, людина, доносячи іншим якусь інформацію з книжки, уже сприймає її як власну думку. Олександра Решмеділова наголосила, що розповівши щось п’ятьом людям, можна сформувати чітку уже власну думку з того чи іншого приводу. Тому не варто боятися спілкуватися й висловлюватися, остерігатися непорозумінь чи інших точок зору.

«Тобто це як правило. Тобто щось нове побачили, подивились фільм, послухали пісню, прочитали книжку й проговоріть це. Проговоріть з п’ятьма людьми, Хтось вам скаже: «Мені подобається», хтось скаже: «Мені не подобається», хтось скаже: «Мені нецікаво», але п’ята людина, якій ви це донесете, після того воно залишиться як ваша особиста думка», - додала Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям розповіли, як діяти у разі відмови у видачі довідки ВПО: інструкція від Мінінтеграції.

Також Знай.ua повідомляв, що Instagram оштрафований на кругленьку суму за неправильне поводження з даними підлітків: черговий заліт Meta.