Про це він розповів на каналі my.ua.

«Я думаю, що досить важливе, доленосне рішення – це рішення країн Великої сімки про встановлення граничної ціни на нафту. Це досить важливе рішення. Чому так? Тому що це означає, що дорожче встановленої граничної ціни найвищої російську нафту не можна буде просто продати, тому що компанії, які здійснюють транспортування, вони не будуть цього робити», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами експерта, рішення Великої сімки щодо граничної ціни може завдати удару по росії, оскільки тепер рф не зможе отримувати своїх наддоходів із продажу нафти. Олександр Мусієнко наголосив, що такий економічний удар завадить російській федерації повноцінно фінансувати зокрема й війну проти України.

«І наступний момент досить цікавий. Представники російської влади постійно ж говорять, що вони не ізольовані, що вони купують нафту, що вони співпрацюють з країнами Південної Азії», - зазначив Олександр Мусієнко.

Експерт повідомив, що рішення Великої сімки, заборона на видачу віз росіянам вкотре показують, що росія ізольована від усього світу, що її всюди намагаються максимально обмежити.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура пояснив, чому треба вже зараз запровадити візові обмеження проти росіян.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман повідомив, чи боїться росія нових санкцій Заходу.