Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, Борис Джонсон виявився чудовим прем'єр-міністром Великобританії, а після початку повномасштабної російсько-української війни – ще й найкращим другом України. Принагідно він згадує, що ще 2 роки тому в інтернеті про нього говорили протилежне, проте все виявилося інакше. Тому військовий сподівається, що і Ліз Трасс продовжив його справу.

«Дуже-дуже сподіваюся, що вона продовжить. Багато чуток ходить, кажуть, що вона буде ще більшим яструбом, що вона буде ще більш антиросійською, антипутінською, дуже сподіватимемося на це», - підкреслює Гаррі Табах.

Проте, зазначає військовий, свого часу багато надій було і на Байдена, та й сам він заявляв, що при ньому путін довго не втримається, а санкції проти нього будуть із самого пекла, але вийшло трохи інакше.

«Так що сподіватимемося, що з нею буде по-іншому, що вона буде другом України і допоможе цьому», - каже Гаррі Табах про Ліз Трасс.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко повідомив, що може завдати сильного економічного удару по росії.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, якими мають бути реформатори у державі.