Про це вона розповіла на каналі «Знай.ua».

Як розповідає журналістка, евакуйовані маріупольці можуть отримати допомогу у розмірі 19 кілограмів харчових продуктів від організації HEKS EPER Ukraine у Києві в центрі «Я – Маріуполь», про що повідомляють у пресслужбі центру. Вона додає, що це не разова допомога, її видають маріупольцям щомісяця.

«В центрі можна отримати не лише продукти безкоштовно, але й психологічну, медичну, юридичну допомогу - все це, звісно, теж безкоштовно. Крім того, евакуйовані жителі Маріуполя можуть укласти угоду з лікарем-терапевтом, підписавши декларацію. Там також можна отримати і консультацію працівника Фонду соціального страхування щодо виплат лікарняних», - повідомляє Катерина Котенкова.

За її словами, передусім потрібно заповнити анкету, вказавши всі необхідні дані. Якщо заявник, розповідає журналістка, має паперовий паспорт, то отримати допомогу може він сам або хтось із рідних за його паспортом, якщо в це електронний документ у «Дії», то пред’явити його може лише власник.

«Продуктовий набір можна отримати за адресою центру «Я – Маріуполь», він розташований по вулиці Антоновича, 39. Центр приймає відвідувачів 6 днів на тиждень, тобто з понеділка по суботу з 8 години ранку до 6 години вечора. Українцям дадуть майже по 20 кілограмів продуктів безкоштовно», - зазначає Катерина Котенкова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Котенкова розповіла, що чекає на економіку України в майбутньому.

Також Знай.ua писав про те, що Котенкова розповіла, наскільки подорожчає вивіз сміття в Україні.